maatschap-voor-medezeggenschap-mvmz-ondernemingsraad-or-advies-training

Advies & training is belangrijk voor ondernemingsraden. Want alleen een deskundige en vaardige ondernemingsraad heeft invloed. Door het inhuren van een eigen adviseur of het volgen van een training kan de OR zijn eigen deskundigheid op peil brengen.

Alle thema’s uit de Wet op Ondernemingsraden kunnen zowel in een adviestraject of een training aan de orde komen. We verzorgen het als maatwerk voor jouw OR of als open inschrijving (inschrijven tot 4 personen). Vanwege de Coronacrisis is ons aanbod online. 

Maatschap voor Medezeggenschap staat voor:

  • een verfrissende blik op taaie kwesties
  • vanzelfsprekend contact met de bestuurder & HRM
  • gratis helpdesk 
  • deskundig advies waardoor je OR-invloed groeit
  • BTW-vrij tarief voor Training en Coaching.

Hoe kan Maatschap voor Medezeggenschap je ondernemingsraad helpen?

Advies

    Waarom:

Om goed te kunnen adviseren of in te stemmen heeft een OR specifieke kennis nodig. Van organisatiekunde tot personeelsbeleid, als OR kom je het allemaal tegen. Gelukkig hoef je als OR niet alles paraat te hebben. Je mag als OR namelijk zelf deskundigheid inschakelen.

    Hoe:

In een uitgebreide kennismaking stemmen we af waar jouw OR precies behoefte aan heeft. Je OR krijgt expertise waar nodig en altijd uitstekende procesbegeleiding.

Met deze bagage vormt je OR een stevige eigen mening. Juist deze eigen visie op advies- en instemmingsaanvragen maakt de OR waardevol en invloedrijk.

  Bijvoorbeeld advies bij:

Training

    Waarom:

OR-werk vraagt om een hecht team. Lukt het om onderlinge verschillen productief te maken? Ben je als ondernemingsraad vaardig in het overleggen met je bestuurder? In OR-trainingen komt dit alles aan bod. Ook zijn actuele onderwerpen verwerkt in opdrachten. Zo gaat je OR altijd de deur uit met concreet uitgewerkte plannen.

    Hoe:

De meeste OR-leden zijn doeners die niet graag stilzitten. Daarom krijg je altijd een afwisselend programma met diverse opdrachten. De bestuurder en HR zijn altijd welkom voor een goed gesprek. 

  Bijvoorbeeld training:


Katrien-Hugenholtz-adviseur-trainer-ondernemingsraad-maatschap-voor-medezeggenschapGeïnteresseerd? Neem contact op!

Wil je weten wat de Maatschap voor Medezeggenschap voor jou kan doen? Neem dan contact op met mij, Katrien Hugenholtz. Ik bespreek graag de mogelijkheden tijdens een oriënterend gesprek. Dat kan telefonisch of ik kom bij je langs.

Neem contact met me op!