Maatschap voor Medezeggenschap

Maatschap voor Medezeggenschap heb ik (Katrien Hugenholtz) enkele jaren geleden opgericht. Inmiddels is het een netwerkorganisatie met experts die hun werk al meer dan 15 jaar met passie doen. Het netwerk bestaat uit juristen, advocaten, economen, financieel specialisten, filosofen, teambuilders, ambtelijk secretarissen, specialisten op het gebied van arbeidsvoorwaarden, pensioen en Arbo. Kortom: naast kennis delen we de passie voor medezeggenschap: OR-werk is complex en belangrijk! Meer weten? Dat kan via deze link: Contact

Katrien Hugenholtz

Katrien-Hugenholtz-adviseur-trainer-ondernemingsraad-maatschap-voor-medezeggenschap

In mijn eerste baan ben ik tegen onrecht aangelopen en richtte ik een OR op. Dat was vechten tegen de bierkaai. Heel leerzaam om te merken hoe we als OR geen vuist maakten en aan de kant werden gezet. Als OR-lid kreeg ik van het cursusbureau niet de ondersteuning die ik nodig had. Maar ik merkte wel: medezeggenschap heeft iets in mij wakker gemaakt. Na diverse banen ben ik in 1997 aan de slag gegaan als trainer en adviseur voor ondernemingsraden.

Mijn studies Voorlichtingskunde en Organisatie-psychologie komen samen in mijn specialiteit: draagvlak voor veranderingen. Voeg een mening toe als OR en adviseer over zorgvuldige communicatie. Wat kunnen managers beter doen? Hoe kan de input van medewerkers zinvol bijdragen aan een besluit? Ondernemingsraden onderschatten vaak hun eigen mogelijkheden. Want als de basis op orde is dan kan de invloed ver gaan. Samen dit groeiproces doorlopen, dat blijft mooi werk. 

Partners

Maatschap voor Medezeggenschap werkt samen met bijvoorbeeld:

Delta Blue-Hans Breukhoven

Hans Breukhoven

IT-expert Delta Blue


In de OR en meer grip op ICT? Speciaal voor de OR heb ik samen met Hans Breukhoven een aantal praktische ICT-masterclasses ontwikkeld.

Zie voor meer informatie de site van Delta Blue.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wil je weten wat de Maatschap voor Medezeggenschap voor jou kan doen? Neem dan contact op met mij, Katrien Hugenholtz. Ik bespreek graag de mogelijkheden tijdens een oriënterend gesprek. Dat kan telefonisch of ik kom bij je langs.

Katrien-Hugenholtz-adviseur-trainer-ondernemingsraad-maatschap-voor-medezeggenschap