Maatschap voor Medezeggenschap

Maatschap voor Medezeggenschap is een netwerkorganisatie met experts die hun werk al 15 jaar of langer met passie doen. Het netwerk bestaat uit juristen, advocaten, economen, financieel specialisten, filosofen, teambuilders, ambtelijk secretarissen, specialisten op het gebied van arbeidsvoorwaarden, pensioen en Arbo. We delen de passie voor medezeggenschap: OR-werk is complex en belangrijk!

Katrien Hugenholtz

Katrien-Hugenholtz-adviseur-trainer-ondernemingsraad-maatschap-voor-medezeggenschapIn mijn eerste baan ben ik tegen onrecht aangelopen en richtte ik een OR op. Dat was vechten tegen de bierkaai. Heel leerzaam om te merken hoe we als OR geen vuist maakten en aan de kant werden gezet. Als OR-lid kreeg ik van het cursusbureau niet de ondersteuning die ik nodig had. Ik merkte wel: medezeggenschap heeft iets in mij wakker gemaakt. Na diverse banen ben ik 20 jaar geleden aan de slag gegaan als trainer en adviseur voor ondernemingsraden.

Mijn studies Voorlichtingskunde en Organisatie-psychologie komen samen in mijn specialiteit: heb invloed op reorganisaties en adviseer over zorgvuldige communicatie. Wat kunnen managers beter doen? Hoe kan de input van medewerkers zinvol bijdragen aan een besluit? Ondernemingsraden onderschatten vaak hun eigen mogelijkheden. Als de basis op orde is dan kan de invloed ver gaan. Samen dit groeiproces doorlopen, dat blijft mooi werk. Sinds enkele jaren ben ik eigenaar van Maatschap voor Medezeggenschap.

Katrien-Hugenholtz-adviseur-trainer-ondernemingsraad-maatschap-voor-medezeggenschapGeïnteresseerd? Neem contact op!

Wil je weten wat de Maatschap voor Medezeggenschap voor jou kan doen? Neem dan contact op met mij, Katrien Hugenholtz. Ik bespreek graag de mogelijkheden tijdens een oriënterend gesprek. Dat kan telefonisch of ik kom bij je langs.

Neem contact met me op!

Heb je een inhoudelijke vraag? Bel of mail voor gratis advies.

x