Ondernemingsraad en moed

Voor zichtbare en zinvolle invloed moet de ondernemingsraad af en toe een rechte rug hebben. Nu is de weg naar de rechter gelukkig lang, dus er zijn heel veel tussenstappen. Mijn ervaring is dat met het zetten van die tussenstappen de moed vanzelf groeit.

In het webinar leer je over deze stappen in de vorm van de “escalatieladder”. Ook delen we ervaringen over het (niet) hebben van moed. Daarbij hoor je enkele mooie voorbeelden.

Mooie casus en meer:

Het komt niet vaak voor dat de OR het enquêterecht inzet. In dit webinar vertel ik over een casus waarbij een moedige OR dit middel uiterst effectief inzette. In het webinar gaat het over het opbouwen van de gelijkwaardige OR-positie en wat daarvoor nodig is.

Programma

Praktische informatie

Maandag 26 februari 2024 van 10.30 tot 12.00 uur (via MS-Teams)

Aanmelden of extra informatie ontvang je via info@mvmz.nl

Kosten: 0 euro

Thema: Ondernemingsraad en moed

 

Link naar teamsmeeting ontvang je na aanmelding via:

info@mvmz.nl

Graag om 10.15 inloggen. We starten om 10.30 uur. In verband met de veiligheid wordt de bijeenkomst niet opgenomen. Wel kan ja na deelname een samenvatting ontvangen.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wil je weten wat de Maatschap voor Medezeggenschap voor jou kan doen? Neem dan contact op met mij, Katrien Hugenholtz. Ik bespreek graag de mogelijkheden tijdens een oriënterend gesprek. Dat kan telefonisch of ik kom bij je langs.

Katrien-Hugenholtz-adviseur-trainer-ondernemingsraad-maatschap-voor-medezeggenschap